Leerkracht middenbouw bij De Regenboog

Voor basisschool De Regenboog in Schiedam zoeken wij een enthousiaste

leerkracht middenbouw (1,0 wtf) 

 
Leren... voor je Leven!

De Regenboog vindt het belangrijk dat ieder kind zijn/haar mogelijkheden kan ontwikkelen in een sfeervolle, gestructureerde speel- en leeromgeving. De Regenboog heeft een goede zorgstructuur; er is begeleiding voor leerlingen die dit nodig hebben. De onderwijsinhoudelijke specialisten nemen het voortouw op hun vakgebied. Er is een doorgaande lijn voor de meer en hoogbegaafde leerlingen. Getalenteerde leerlingen hebben bij De Regenboog de mogelijkheid om in te stromen in de Plusklas. 

Meer weten?

Wil je de sfeer proeven bij De Regenboog? Neem een kijkje op de website van de school en maak een afspraak voor een rondleiding met directeur Carolien van Collenburg. Je maakt kennis met het team, je proeft de sfeer en je ontdekt of De Regenboog bij jou past!

Goed om te weten

Startende leerkrachten krijgen bij SIKO een driejarig begeleidingstraject met intervisie, workshops en coaching.

Voel je fit bij SIKO

SIKO biedt volop groei- en ontwikkelmogelijkheden.b We willen graag dat SIKO medewerkers zich fysiek en mentaal fit voelen. Dat is de basis voor plezier in je werk. SIKO heeft een fietsplan en een bedrijfsfitnessregeling. We besteden volop aandacht aan een gezonde leefstijl met inspirerende workshops, leuke challenges en bijzondere activiteiten.

Heb je interesse?

Heb je interesse in deze leuke baan? Klik op direct solliciteren. We nemen snel contact met je op!

Meet & Match

Je bent van harte welkom bij onze informele Meet & Match op maandag 22 april  tussen 16:00 en 19:00 uur op het SIKO bestuurskantoor. 

 Direct solliciteren  

Media
  •  Regenboog - leerkracht bovenbouw - 2024-25