Leerkracht bij IKC Blink

BLINK jij uit in enthousiasme, betrouwbaarheid, empathie en professionaliteit? Voor IKC Blink zoeken we een ervaren

leerkracht onderbouw (0,63 wtf)

om de ingezette onderwijsontwikkeling stevig neer te kunnen zetten. 

Over IKC Blink

IKC Blink is een integraal kindcentrum in Schiedam Nieuwland. Het gemotiveerde, enthousiaste en bovenal gezellige team zorgt ervoor dat kinderen van 0 t/m 13 jaar stralen. In IKC Blink ontmoeten kinderen en ouders met verschillende culturen en achtergronden elkaar om met en van elkaar te leren.

Kinderen worden bij IKC Blink uitgedaagd om zelfbewuste keuzes te maken, met elkaar doelen te stellen en het beste uit zichzelf en elkaar te halen. Leren en ontwikkelen staat bij IKC Blink centraal!

Ben je benieuwd hoe dat eruitziet bij IKC Blink? Neem gerust contact  op. Directeur Carolien van Collenburg geeft je een rondleiding en drinkt graag een kop koffie of thee met je. Neem ook een kijkje op de website van IKC Blink.

Goed om te weten

Startende leerkrachten krijgen bij SIKO een driejarig begeleidingstraject met intervisie, workshops en coaching. Daarna biedt SIKO volop groei- en ontwikkelmogelijkheden.

We willen graag dat SIKO medewerkers zich fysiek en mentaal fit voelen. Dat is de basis voor plezier in je werk. SIKO heeft een fietsplan en een bedrijfsfitnessregeling.We besteden volop aandacht aan een gezonde leefstijl met inspirerende workshops, leuke challenges en bijzondere activiteiten.

Heb je interesse in deze leuke baan?

Klik dan op direct solliciteren. We nemen snel contact met je op!

Je bent van harte welkom bij onze informele Meet & Match op maandag 22 april  tussen 16:00 en 19:00 uur op het SIKO bestuurskantoor.

 Direct solliciteren  

Media
  • IKC Blink - leerkracht onderbouw - 2024-25