Leerkracht bij IKC Vindingrijk

Over twee jaar verhuist IKC Vindingrijk naar een prachtig nieuw gebouw in de wijk Wilgenrijk. Voor IKC Vindingrijk zoeken we een  

leerkracht bovenbouw (0,6 wtf)

die in de komende jaren met volle energie en met de handen uit de mouwen, aan het nieuwe onderwijsconcept wil meebouwen.

IKC Vindingrijk bouwt aan een warm en groeiend team. Voor de leerlingen én voor de leerkrachten geloven we in een persoonlijke aanpak. Daarom bekijken we samen met jou hoe en waar jouw talenten, kwaliteiten en ambities het beste tot hun recht komen. 

  • Geloof je ook niet in het 'gemiddelde' kind?
  • Wil jij dat de basisvaardigheden hand in hand gaan met avontuur?
  • Wil jij kinderen leren hoe ze hun eigen regie kunnen pakken? 
  • Wil jij met de kinderen nieuwe paden ontdekken en buiten de lijntjes kleuren?
  • Ben je net als wij nieuwsgierig en altijd in beweging?

Dan zoeken we jou!

Ben je nieuwsgierig?

Bekijk een impressie op de webpagina van IKC Vindingrijk.  Daag jezelf uit en kom op gesprek! Maak een afspraak met directeuren Marscha Gerritsen en Leontien Stofbergen via e-mail directie.vindingrijk@siko.nl of bel naar 010 591 46 37

Je kunt ook bellen met onze HR adviseur Nicole Lobbe op het SIKO bestuurskantoor via 010 - 4264830 om jouw mogelijkheden te bespreken.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan op deze leuke baan. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

Goed om te weten

Startende leerkrachten krijgen bij SIKO een driejarig begeleidingstraject met intervisie, workshops en coaching.

SIKO biedt volop groei- en ontwikkelmogelijkheden! We willen graag dat SIKO medewerkers zich fysiek en mentaal fit voelen. Dat is de basis voor plezier in je werk. We hebben een fietsplan en een bedrijfsfitnessregeling. En we besteden volop aandacht aan een gezonde leefstijl met inspirerende workshops, leuke challenges en bijzondere activiteiten. 


 Direct solliciteren  

Media
  • IKC Vindingrijk - leerkracht bovenbouw - 2024-25