Ben jij een startende of ervaren leerkracht, invalleerkracht, leerkrachtondersteuner of onderwijsassistent? En zoek je een leuke nieuwe baan in het onderwijs? Kom dan sfeer proeven bij SIKO en ontdek welke school goed bij jou past. 

Meld je direct aan

Kom in de klas 

Van maandag 3 t/m donderdag 13 april 2023 openen alle SIKO scholen hun deuren voor iedereen die op zoek is naar een leuke baan in het onderwijs. Je kunt een rondleiding krijgen, een les bijwonen en kennismaken met het team. In een vrijblijvend gesprek met de directeur kun je jouw mogelijkheden verkennen en bespreken.

Zo werkt het

  1. Je meldt je aan voor een rondleiding op school via het aanmeldformulier.

  2. Je geeft aan bij welke school of scholen je een kijkje wilt nemen.

  3. De school neemt contact met jou op om een datum en tijdstip af te spreken tussen 3 en 13 april. 

Speedmeet op het SIKO bestuurskantoor

Op woensdagmiddag 5 april van 15:00 tot 19:00 uur organiseren we een speedmeet op het SIKO bestuurskantoor, Burg. Van Lierplein 71 (9e etage) in Vlaardingen. Onze HR medewerkers vertellen je alles wat je wilt weten over werken bij SIKO en we laten zien welke vacatures er bij onze scholen zijn. We bespreken samen welke (toekomstige) vacatures en welke scholen goed bij jou passen. Je hoeft je niet aan te melden; wandel gewoon naar binnen voor een gesprek en een hapje en drankje. Je bent van harte welkom bij SIKO! 

Blijf op de hoogte van vacatures bij SIKO

Wil je op de hoogte blijven van de vacatures bij SIKO in schooljaar 2023-24? Stuur dan een e-mail aan Nicole Lobbe, HR adviseur via nicolelobbe@siko.nl Zij houdt je regelmatig op de hoogte van nieuwe vacatures bij SIKO.