Ervaren leerkrachten voor de vaste invalpoule

Lijkt het je leuk om ervaring op te doen bij diverse SIKO scholen met een unieke werkwijze en sfeer? Vind je het fijn om een belangrijk steunpunt voor de kinderen te zijn als hun vertrouwde juf of meester wegvalt? Wil je jouw horizon verbreden bij SIKO? Voor onze vaste invalpoule zoeken we

ervaren leerkrachten (0,2 - 1,0 wtf)

Je wordt ingezet voor langdurige vervanging bij onze veertien basisscholen in Schiedam, Vlaardingen of Maassluis

Je bent bij alle scholen en in alle groepen inzetbaar. Natuurlijk houden we rekening met jouw voorkeur qua werkdagen en of je graag in de onderbouw of bovenbouw werkt.

Je salaris

Als invalleerkracht in onze vaste invalpoule krijg je een contract voor een vast aantal uren per week. Je ontvangt iedere maand salaris én een flexibiliteitstoelage van € 200,- bruto, naar rato van je dienstverband.

Wij zoeken jou!

Heb jij een PABO diploma en ervaring als leerkracht? Ben je een gediplomeerd en ervaren leraarondersteuner?  Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of solliciteer direct. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

Voel je fit bij SIKO

We willen graag dat SIKO medewerkers zich fysiek en mentaal fit voelen. Dat is de basis voor plezier in je werk. SIKO heeft een fietsplan en een bedrijfsfitnessregeling.We besteden volop aandacht aan een gezonde leefstijl met inspirerende workshops, leuke challenges en bijzondere activiteiten.

Direct solliciteren  

Media
  • SIKO invalleerkracht- 2024-25