Werken bij SIKO

SIKO is een innovatieve en betrouwbare onderwijsorganisatie waarin leren centraal staat. Wij bieden op onze 14 scholen in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis onderwijs en opvang aan kinderen t/m 13 jaar.
SIKO staat voor veelzijdig en ontdekkend leren vanuit een interconfessionele basis.
Vertrouwen, verbinding, verwondering, lef en creativiteit zijn daarbij onze kernwaarden.
 
Bij SIKO willen we samen schitteren! Samen met collega’s en samen met de kinderen.
Wij zorgen voor een klimaat waarin je fouten mag maken, je je eigen verantwoordelijkheid pakt, je jezelf blijft professionaliseren en je bovenal met plezier werkt.

Ervaren leerkrachten voor de vaste invalpoule

SIKO heeft een eigen vaste invalpoule met flexibele ervaren leerkrachten. Vanuit de vaste invalpoule worden invalleerkrachten voor langdurende vervanging ingezet bij één van onze veertien scholen.

Voor onze vaste invalpoule zoeken we

ervaren invalleerkrachten

(0,2 - 1,0 wtf)


Als invalleerkracht in onze vaste invalpoule krijg je een contract voor een vast aantal uren per week. Je ontvangt iedere maand salaris én een flexibiliteitstoeslag. 

Vanuit de vaste invalpoule ben je op alle SIKO scholen en in alle groepen inzetbaar. Natuurlijk houden we rekening met jouw voorkeuren, bijvoorbeeld het aantal uren en dagen dat je wilt werken en of je liever in de onderbouw of bovenbouw werkt. Gemiddeld word je per schooljaar op drie scholen ingezet. Als er geen invalvraag is, werk je op je stamschool. Een enkele keer kan het voorkomen dat we je, bijvoorbeeld tussen twee langdurige invallen in, voor kortdurende inval inzetten. Dat doen we altijd in overleg.

Wat heb je nodig?

- een PABO diploma
- enkele jaren ervaring als leerkracht

Vind je het leuk om ervaring op te doen bij diverse SIKO scholen met een unieke werkwijze en sfeer? Vind je het fijn om een belangrijk steunpunt voor de kinderen te zijn als hun vertrouwde juf of meester wegvalt? Wil je jouw horizon verbreden bij SIKO?

Klik dan op 'direct solliciteren'. Geef bij je sollicitatie aan hoeveel uur je inzetbaar bent, naar welke bouw jouw voorkeur uitgaat. We nemen snel contact met je op om kennis te maken.

 

Direct solliciteren  

Media
  • Invalleerkrachten_SIKO_22_1